Ruilen en Retourneren

Je hebt bij Altijd opwindend het recht om binnen 30 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld.Om te annuleren of te retourneren (herroepen) kun je ook gebruik maken van het contactformulier op onze website. Je hebt het recht om binnen 30 dagen van je koop af te zien. Voor alle voorwaarden, lees hieronder verder. Na het herroepen van je bestelling, dienen de artikelen uiterlijk binnen 30 dagen na het melden van de herroeping retour te zijn bij ons.
Door je retourzending van tevoren aan te melden kan jouw retourzending snel in behandeling worden genomen.

Zowel kleding als de overige artikelen kun je bij Altijd opwindend retourneren. Let bij het retourneren van je bestelling dat je retourzending aan de volgende eisen voldoet:
  • Het product zit in de originele staat en fabrieksverpakking
  • Het product is compleet
Bij elke levering ontvang je een afleverings/ pakbon en of  retourbon. Om gebruik te maken van je herroepingsrecht, is het voldoende om deze bon mee te sturen. Je kunt ook door het invullen van ons contactformulier aangeven dat je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht. Je bent echter niet verplicht het contactformulier te gebruiken, want ook zonder het formulier geldt het herroepingsrecht.

Terugboeking bedrag
Met het toepassen van het herroepingsrecht vervalt niet je eventuele betaalverplichting. Je zult wel binnen de gestelde termijn moeten betalen. Is door het retour verwerken in onze administratie een tegoed ontstaan en heb je de bestelling vooraf met Ideal betaald, dan storten wij dit direct terug. Als je de gehele bestelling retour stuurt, vervallen de verzendkosten. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij ons hebt betaald.

In het algemeen geldt dat we het aankoopbedrag uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding, restitueren. Ontbinding ontstaat vanaf het moment dat je ons op de hoogte hebt gebracht van het herroepen van de aankoop.

Let op! De volgende artikelen kunnen, indien de verpakking niet meer gesealed is, in verband met hygiëne niet geretourneerd worden (dit is tevens wettelijk zo bepaald):
  • Pruiken
  • Condooms
  • Strings
  • Catsuits
  • Panty’s en kousen
  • Alle sextoys waaronder vibrators en dildo’s
  • Glijmiddelen en crèmes
Retourneren
Op de pakbon van je bestelling vind je een label met een retouradres. De kosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening (geschatte verzendkosten: € 5,50 via Post.nl of DHL For You).. De oorspronkelijke verzendkosten zullen op de factuur worden verwijderd na ontvangst van de retourzending indien je de hele bestelling retourneert.Annulering van je bestelling
Iedere bestelling kan zonder opgave van redenen geannuleerd worden. Mits deze bestelling nog niet is verzonden
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Wel slaan wij uw gegevens op voor de nieuwsbrief en het verzenden van bestellingen. Wij verstrekken deze niet aan derden!
Accepteer geselecteerde cookies