" />

Hier vindt u presentaties van partners, keurmerken, en andere interessante zaken binnen de ero branche.
CLUBERVARINGEN | Centraal Kwaliteit's Keurmerk
 

Heeft u al een keurmerk?
Eindelijk een centrale plek voor kwaliteit en herkenbaarheid in de adult industrie.

Geheel uniek en objectief!

De informatie en referenties. Een keurmerk website voor de erotische industrie in Nederland de EU, en de Verenigde Staten.

Een echt objectieve weergave van wat de gasten vinden van uw club, website, shop of diensten!  

Ieder bedrijf in de industrie heeft de mogelijkheid om gratis vermeld te worden.

De gratis vermelding bevat een korte beschrijving en een stukje tekst dat het gaat om een gratis vermelding. Tevens het internetadres van uw bedrijfspagina, wat natuurlijk weer meer bezoekers aantrekken kan.

Ook verzorgen wij  Mystery Guest bezoeken op uw verzoek en onverwachts. Geen moeilijke dingen, gewoon echte gasten met realistische controlepunten.
Na afloop krijgt u als eerste de resultaten te zien. U kunt dan kiezen of deze gepubliceerd worden en misschien krijgt u direct een keurmerk.
Ook hier geld weer: samen sterk, de gasten, uw bedrijf en wij als CKK.

Voor ieder bedrijf in de industrie bestaat de mogelijkheid om het Kwaliteit Keurmerk te bemachtigen. Mail ons gerust als hier interesse voor is vanuit uw bedrijf en bemachtig deze felbegeerde titel.

Kwaliteit telt!


BEZOEK ONZE SITE
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Wel slaan wij uw gegevens op voor de nieuwsbrief en het verzenden van bestellingen. Wij verstrekken deze niet aan derden!