" />
GENIET MET ELKAAR EN ORGANISEER DE:
Afbeelding met object

Beschrijving is gegenereerd met hoge betrouwbaarheid

DE ALTIJDOPWINDEND MEIDENAVOND
Een echte meidenavond homeparty vol erotisch getinte gezelligheid, en natuurlijk vrouwvriendelijk. Het assortiment bestaat uit de allernieuwste erotische speeltjes en gadgets, nachtkleding, lingerie voor man en vrouw, leer, lak en meer. De aard van de producten zorgt vaak al voor een vrouwelijke stemming en ja iedere relatie een eigen verhaal. Geen pro, maar gewoon U tezamen met een van onze medewerksters, organiseert deze leuke avonden bij U thuis.  Producten bekijken, betasten, passen, ruiken en proeven.

VANAF  7 MEIDEN
Voor een meidenavond nodig je minimaal 6 vriendinnen (18+) bij je thuis uit voor een supergezellige, spannende en ondeugende avond. Door een van onze spontane en gezellige medewerksters tezamen met u als gastvrouw, worden jullie wegwijs gemaakt met o.a. de allernieuwste erotische producten, uitgezocht door ons vrouwelijke team. U kunt meebeslissen over het assortiment dat tijdens deze avond getoond wordt. De garantie voor een super avond met vriendinnen.  De party is volledig gratis!

VERBODEN VOOR MANNEN!
Eindelijk mogen de mannen zelf de afstandsbediening in handen hebben en gewoon thuis op de bank blijven zitten ? Bij de meidenavonden zijn ze zeker niet welkom! Wellicht mogen ze achteraf nog lang nagenieten van uw aankopen?

BELONING
Als gastvrouw geven we jou een waardebon gelijk aan 10% van alles wat uw vriendinnen bestellen (verkoopbedrag tijdens de meidenavond) , te besteden in onze webshop altijdopwindend.nl .

NIEUWSGIERIG?
Mail ons via het contactformulier op deze site, onder vermelding van meidenavond. Vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden.  Wij bellen met u, en organiseren we een echte meidenavond!

Ook erg leuk als vrijgezellenavond!
Als origineel cadeau!
Maar ook om de vriendinnenband weer eens aan te sterken.

De altijdopwindend meidenavond is voor iedereen mogelijk, gewoon bij u thuis, en gratis!
SPICE UP YOUR LIFE EN DAT VAN UW VRIENDINNEN!

************************************************************
************************************************************

 
Onderstaand vindt u de evenementen, workshops, veilingen of andere leuke bijeenkomsten die wij of samenwerkende partners organiseren. 

 

LET OP 31 MAART! 
PARENCLUB MONIQUE
https://www.parenclub-monique.nl


WAAN JE VOOR ÉÉN AVOND OP EEN TROPISCH CARIBISCH EILAND

Wij weten dat vele van onze gasten hier vrij voor houden en deze avond al ver van te voor in de agenda zetten. We gaan er dus zeker weer een geweldige avond van maken waarvoor wij de gehele locatie weer zullen ombouwen tot een Erotisch Caribisch Paradijs.

***VOLG DE INSTRUCTIES OP VAN ONZE PARKEERWACHTERS***


ZIE OOK DE WEEKEND ACTIE VOOR IEDEREEN ONDERAAN DEZE PAGINA
CARIBBEAN PARTY
DE AFGELOPEN JAREN EEN ENORM SUCCES EN ERG DRUK BEZOCHT. 

ZATERDAG 31 MAART

Zeer geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren swingers!

DRESS CODE IS NET ALS OP AL ONZE AVONDEN LINGERIE EN VOOR DE MANNEN BOXER, SLIP OF STRING. CARIBBEAN ACCENTEN ZIJN OOK TOEGESTAAN

LET WEL HET GAAT HIER OM EEN ZEER DRUK BEZOCHTE AVOND 

(ALTIJD PLAATS GARANTIE)

(Mocht het parkeerterrein vol staan, loop dan even naar binnen en wij zullen altijd een parkeerplekje voor jullie regelen. Ook kan er geparkeerd worden op het landweggetje aan de zijkant van de boerderij)

paren- single vrouwen – single mannen – t girls

met een aparte ruimte voor stelletjes die alleen iets met een stel willen.

parenclub caribbean avond
HET GROTE SUCCES VAN DE AFGELOPEN JAREN

 

MIS DIT NIET!
 

*Een schitterend optreden*


Omdat zij vorig jaar niet kon komen vanwege een blessure en een plaatsvervangster stuurde komt zij deze keer zelf wel. we hebben het dan over één van de beste paaldanseressen van de wereld. Melissa O Neil
Parenclub Monique Caribbean

*Caribbean sfeer*

papegaaien, palmbomen, kokosnoten, ananassen, strand, zee, fakkels en zo kunnen we nog wel eventjes doorgaan.

*Caribbean cocktail bar*

het gehele jaar door wordt  gevraagd naar onze Caribbean cocktails, maar deze bewaren we exclusief voor deze avond

*Caribbean music*

salsa, machata, zouk, mambo, merenque, alles om in een Caribisch sfeertje te komen.

*Caribbean buffet*

ons buffet is aangepast tot een zomers buffet, waaronder reuze tijger gamba’s van de bakplaat, veel vruchten, vruchten gebak, koude zomerse salade bar en ook onze warme gerechten passen in deze heerlijke avond.

*Caribbean massage*

Caribbean massage, lekker relaxen en ontspannen.

*Welkomst drankje en vele extra’s*

verder hebben we een welkomstdrankje en vele extra’s.

*Caribbean leuter*

raad het exacte gewicht en degene die er het dichts bij zit mag deze mee naar huis nemen. Mocht een heer deze winnen dan ruilen we deze om voor gratis entree voor onze Nymphonight.

*Cadeau kaartje*

Voor iedere bezoeker vanavond tevens een cadeau kaartje voor onze Discovery Party.

*Tropical ice cream girl*


Heerlijk schepijs.

*Erotische webshop*


Webshop met erotische lingerie en speeltjes.

***** 

CARIBBEAN 2=1 WEEKEND  ACTIE VOOR IEDEREEN
Voor iedereen die The Caribbean Party wil bijwonen, maar ook de day before hebben we de 2=1 actie. Geef vrijdag aan ook op The Caribbean van zaterdag te komen en betaal alleen voor de zaterdag. De vrijdag is dan geheel kosteloos all inclusive drank, eten en gebruik van alle faciliteiten.
 
vrijdag 20.30-02.00 uur
zaterdag 20.00-03.00 uur

Zaterdag is The Caribbean Party, maar op vrijdag is de locatie ook al gedeeltelijk omgebouwd en hebben we ook al de Caribbean Cocktails


************************************************************
************************************************************

SWINGERS VAKANTIE

Wij, Gina en Wolfgang, eigenaren, schippers en natuurlijk ook liefhebbers van het tolerante swingersleven, zeilen al veel jaren als Skipper op ons ruime jacht in de Griekse wateren, kennen iedere ankerplaats, prachtige baai en natuurlijk ook iedere Taverne tussen Corfu en Antalya, ook die die niet in de bekende reisgidsen staan. 

Gina: 20 jaar zeilervaring , woont in Griekenland en beroepsmatig zeilmaakster. Duizenden zeemijlen als Skipper gevaren, geven de ervaring en routine die veel gasten waarderen.

Wolfgang: 30 jaar zeilervaring, woont samen met Gina in Griekenland. Zijn ervaring, uitgebreide kennis ter plaatse en de gave om altijd harmonie en goede stemming tussen de gasten te creëren wordt als zeer fijn ervaren. Garantie voor een veilig en mooie zeilvakantie.

Lieve vrienden van het mooie en tolerante leven. Hier geven we enkele indrukken van onze tochten, voor onze gasten om nog eens terug te kijken, of om jullie te motiveren mee te varen. Onze erotische zeiltochten voor paren vinden plaats in Thailand en de Ionische zee.  

Hoe verloopt de reis? Na aankomst in de haven volgt een eerste kennismaking met ons en de gasten die al aan boord zijn. Breng de bagage aan boord en kleed je even om. Na een vermoeiende reis is het heerlijk om iets anders aan te trekken en je even te kunnen verfrissen. Mochten we nog moeten wachten op anderen of is het schip nog niet schoongemaakt, ga dan gezellig een wandelingetje door de stad maken.    

 

We varen dan in de middag naar onze thuishaven, waar we de nacht doorbrengen aan boord van het schip.     Als we in een haven liggen is ieder vrij te gaan en staan waar hij wil, meestal gaan we gezamelijk naar een leuk restaurantje. De kosten voor het eten en drinken aan wal komen dan voor eigen rekening. Mochten jullie echter aan boord willen eten dan hebben wij daar geen bezwaar tegen. Bedenk wel dat de ruimte benedendeks erg krap is en de keuken maar twee pitjes heeft. Jullie moeten dan ook zelf je maaltijd bereiden. Tot nu toe is dat nooit gedaan en voor de prijzen in een grieks restaurant hoef je het zeker niet te laten. Voor gemiddeld 15 Euro per persoon heb je een voorgerecht, hoofdgerecht en drankjes. Het is trouwens veel gezelliger met z’n allen te gaan eten. Wij weten welk restaurant het beste is.  

 De volgende ochtend staat het ontbijt klaar en als iedereen vertrouwd is met de boot gaan we varen. Afhankelijk van wind en weer overleggen we wat we gaan doen. Zwemmen in een stille baai, een stuk zeilen, een ander havenplaatsje bezoeken. Aan het eind van de dag komen we dan in de volgende haven aan en spreken we af hoe laat en waar we gaan eten. Zoals gebruikelijk in een plaatselijk restaurant.   Tijdens het varen en ook als we in een stille baai liggen zullen jullie merken dat erotiek aan boord heel normaal gaat worden.

Soms lekker met je eigen partner, de andere keer met anderen en wie weet ook eens lekker met jezelf bezig kunnen zijn. Uiteraard laten we niets van onze hobby merken als we een haven bezoeken. Aan boord is voldoende drank en hapjes aanwezig om de dag door te brengen. Liggen we een avond in een stille baai, dan maken we er een leuk feest van. Muziek, dans, erotiek. Alles is dan mogelijk zonder andere te storen.

Even nog dit: Ook wij zijn voorzichtig. Wij vragen bij twijfel en in het belang van de medereizigers een juiste identificatie, eventueel dmv een kopie van het paspoort.  


http://www.swinger-holidays.com/

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Wel slaan wij uw gegevens op voor de nieuwsbrief en het verzenden van bestellingen. Wij verstrekken deze niet aan derden!